news

Boerdam is verhuisd

By January 28, 2018 March 27th, 2019 No Comments

Wij zijn verhuisd naar dé sociale hotspot in Zwolle voor maatschappelijk ondernemen: Buitengoed de Herfte. Een groene en inspirerende werkomgeving waar we samen met andere bedrijven werken aan sociale en duurzame bedrijvigheid in Zwolle. Bouwen aan de wereld van morgen.

Wat houdt dat voor ons in?

Sociaal ondernemen
We verwelkomen (nog meer) uitdagende projecten met maatschappelijke thema’s zoals hernieuwbare energie, een afvalvrije samenleving en lokaal voedsel. Daarnaast zetten we onze deuren nog meer open voor mensen die buiten de boot -dreigen te- vallen. Uitgaan van het talent van mensen, in plaats van hun beperking.

Welkom Jeroen Aarse!
Met de komst van onze ambitieuze bureaudirecteur Jeroen Aarse, zet Boerdam begin 2018 een stap om nog meer impact te maken.

Energieneutraal ondernemen
We zijn en blijven nou eenmaal idealisten en hopen dan ook aan te kunnen sluiten op het (nog te ontwikkelen) zonnepark op het Buitengoed. We gaan op zoek naar mogelijkheden om ons bedrijf helemaal energieneutraal te krijgen.

Sinds 1 januari 2018 gaat Boerdam verder onder de naam Boerdam BV. Vanaf 22 januari kun je ons vinden op Herfterlaan 2 in Zwolle, in het souterrain onder Autismehuis de Toren.

Kom je snel een bak koffie doen?

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply